Get Social With Us
Ebene, Mauritius | Kalayojan
22005
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22005,theme-Hazel Main Files/hazel,hazel-core-1.0.4,woocommerce-no-js,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Ebene, Mauritius

The plan was prepared using sharp zig-zag lines to symbolize electricity and also by virtue of the size being polygonal. The eclectic effect to the building was given by using glazed wall panel. Contradicting it, is a spherical stone block feature for the mini auditioning. The building function is divided into two inclined blocks using atria and split level.

 

Heat and energy are associated with electricity. A high level waterfall and a landscaped fore ground from the glazed facade was envisaged to balance the effect.

Location

Ebene, Mauritius

Category

All, Architecture, Commercial, Date, Decade 3 (2010-today)

error: Content is protected !!